Dostavljamo na vašu adresu

Vrhunski namještaj

Upravo renoviraš cijeli dom ili trebaš samo jedan komad namještaja, krevet, stol ili nove stolice? Kakav namještaj izabrati ako imaš maleni stan i ne želiš ga previše natrpati? Među šarolikom ponudom proizvoda pronađi namještaj koji ti odgovora i tako si prije kupovine olakšaj konačnu odluku.

GARNITURE
Naša kolekcija daleko poznatih garnitura napravljenih od visoko kvalitetnih materijala, svojim savršenim komforom odgovara standardima najpoznatijih svetskih brendova...
Pogledaj više
TRPEZARIJE
Nudimo velike i male trpezarijske stolove. Bilo da tražite trpezarijsku garnituru za cijelu porodicu ili manju trpezarijsku garnituru za kuhinju, sigurno ćete naći nekoliko privlačnih opcija u Zuteksu.
Pogledaj više
SPAVAĆE SOBE
Uz Zuteksovu ponudu spavaćih soba možete stvoriti prostor u kojem vladaju organiziranost, udobnost i trenuci mira i spokoja. Vrhunski ormari i udobni kreveti kakve vi zaslužujete...
Pogledaj više
MADRACI
Madraci su baza za dobar san. Ako niste u mogućnosti da pronađete udoban položaj, kvalitet vašeg sna će patiti. Zato je važno da izaberete neki od madraca u Zuteksu koji će vam pružaiti najbolji mogući nivo udobnosti.
Pogledaj više
OSTALO
U Zuteksu ćete pronaći široki asortiman dekoracija za domaćinstvo kao što su ukrasni jastuci, deke, vaze, stolnjaci, okviri za slike, tapete i mnogi drugi proizvodi koji će vam pružiti odličnu priliku da u vašoj kući napravite ugodnu i toplu atmosferu.
Pogledaj više