Za udobnost vašeg doma

ZUTEKS - za vaš ljepši dom

Dojmovi i ugođaji koje pružaju prostorije u kojima boravite najčešće su vodilja Vašeg raspoloženja, stoga su zavjese, tepisi, posteljine i stolnjaci bitan dio svakog enterijera.

TEPISI
Tepisi daju vašem domu posebnu toplinu. U našem salonu imate veliki izbor tepisona i samim time imate mogućnost da izaberete odgovarajući model koji će se uklopiti u vaš enterijer.
Pogledaj više
POSTELJINE
Kada je u pitanju odabir odgovarajuće posteljine, udobnost je izuzetno važna. Dok neki ljudi vole deblju, toplu posteljinu drugi preferiraju tanku i glatku. U našem salonu možete pronaći sve navedene.
Pogledaj više
STOLNJACI
Bez obzira dali stolnjak stavljate samo u posebnim prilikama ili je on dekoracija tokom cijele godine, stolnjaci, nadstolnjaci i stolne prostirke su važan element u svakoj trpezariji.
Pogledaj više
ZAVJESE/DEKORI
Tražite li konfekcijske zavjese, zavjese za zamračivanje, zavjese od niti, ili guste i teške zavjese? U Zuteksu ćete pronaći sve što želite.
Pogledaj više
ROLO MEHANIZMI
Naše kvalitetne roletne takođe dolaze u više boja, a u asortimanu možete pronaći klasik, rim, zebra, vertikal i panel zavjese.
Pogledaj više