Madraci

Madraci su najvažniji dio sobe i dobrog sna, pa je potrebno pažljivo i promišljeno izabrati novi madrac. Da bi san bio ugodan, kvalitetan i stabilan, osiguraj sebi i svojim voljenima vrhunski madrac po najpovoljnijoj cijeni. Na mnogo načina madraci su baza za dobar san. Ako niste u mogućnosti da pronađete udoban položaj, kvalitet vašeg sna će patiti. Zato je važno da izaberete madrac koji vam pruža najbolji mogući nivo potpore i udobnosti. Na našoj stranici prikazan je dio ponude spavaćih soba, a za ostatak nas kontaktirajte na zuteks@bih.net.ba, na 032 663 109 ili posjetite Zuteks prodajni centar.
  • Besplatna dostava
  • Garancija

Kako bi kupci iz cijele Bosne i Hercegovine i Europe mogli koristiti pogodnosti kupovine po povoljnim cijenama omogućena je i dostava na kućnu adresu.

Zuteks d.o.o. svojim kupcima besplatno dostavlja kupljenu robu na kućnu adresu. Dostava naručene robe vrši se sa odjelom u našoj firmi specijaliziranim za poslove dostave što garantuje brzu i sigurnu dostavu na ruke primaoca.

Sigurnom i kvalitetnom dostavom mi smo dobili zadovoljne klijente.

Kupac može upotrijebiti garanciju proizvoda direktno u našem prodajnom centru. S garantnim listom i računom kupac može ostvariti svoja prava. Garantni rok naveden je na garantnom listu ili na računu. Kupac je dužan čuvati garantni list i račun cijelo vrijeme garantnog perioda.

Potrebna vam je pomoć? Pozovite nas!

+387 (0) 32 663 109